Viktigt meddelande

Från tisdag den 14 augusti klockan 9.00 släpper Länsstyrelsen i Västra Götalands län på det länsövergripande grillningsförbudet på egen tomt. Detta efter samråd med länets räddningstjänster. Det totala eldningsförbudet i skog och mark, inklusive grillning och användning av stormkök, ligger kvar i hela länet. Den långa värmen och torkan innebär att det råder ett ansträngt läge för vattenförsörjningen i Vårgårda kommun. Samtidigt är det mycket torrt i skog, mark och bebyggda områden och det är nu av yttersta vikt att minimera risken för bränder. I Vårgårda kommun råder för övrigt bevattningsförbud. Ta del av information om vad det innebär.

PDF
Senast publicerad: 2017-06-14

Är du arbetssökande och vill få stöd från kommunen?

Vi lyssnar på dig och möter dina behov.

Vi finns till för dig som söker arbete eller är intresserad av att plugga vidare. Vi möter dina behov och hjälper dig på din väg mot arbete och/eller studier. Vi har olika metoder och verktyg som vi anpassar utefter dina behov.

Ring eller maila så berättar vi mer om hur just du ska nå dina mål.

Välkommen till kompetenscenter

Vi är din bro över till din nya karriär.

Kompetenscenter bedriver verksamhet för alla Vårgårdabor som söker arbete eller utbildning. Vi har olika aktiviteter som syftar till att du skall öka dina chanser att komma ut i utbildning och/eller arbete. Vi möts både enskilt och i grupp.

Du träffar först en arbetsmarknadssamordnare som hjälper dig att möta de behov du har. Sedan får du möjlighet att göra din egen arbetsmarknadsplan med ditt individuella mål. Därefter erbjuder vi olika individuella insatser för att du så fort som möjligt skall kunna komma vidare med dina mål.

Vill du veta mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig?

Tjäster
Kontakta oss
Minimera
Kontakta oss
Minimera
Mina favoriter

Inga favoriter

Vårgårda kommun

Telefonnummer
Växel: 0322 - 60 06 00

Stängd lunch 12.00-13.00

Öppettider
Måndag: 08.00-18.00
Tisdag-torsdag: 08:00-16:30
Fredag: 08:00–15:00
Dag före helgdag: 08:00–15:00

Organisationsnummer
212000-1454

Fakturaadress

Vårgårda kommun

Fakturor

Box 21 
447 21 Vårgårda

Besök oss

Besöksadress
Kungsgatan 50

Postadress 
44780 Vårgårda

E-post
kommunen@vargarda.se

Licensierad under creative commons

Licensierad under Creative Commons