Från tisdag den 14 augusti klockan 9.00 släpper Länsstyrelsen i Västra Götalands län på det länsövergripande grillningsförbudet på egen tomt. Detta efter samråd med länets räddningstjänster. Det totala eldningsförbudet i skog och mark, inklusive grillning och användning av stormkök, ligger kvar i hela länet. Den långa värmen och torkan innebär att det råder ett ansträngt läge för vattenförsörjningen i Vårgårda kommun. Samtidigt är det mycket torrt i skog, mark och bebyggda områden och det är nu av yttersta vikt att minimera risken för bränder. I Vårgårda kommun råder för övrigt bevattningsförbud. Ta del av information om vad det innebär.

Senast publicerad: 2016-12-06

Skicka faktura till Vårgårda kommun

Kommunens önskemål är att alla inkommande fakturor till Vårgårda kommun ska vara elektroniska. Detta både för att spara pengar, miljö och för att få mer effektiva rutiner.

Vid upphandling ställer kommunen krav på elektronisk faktura.

Förutom att spara på porto och brevpapper gör du även en insats för miljön. Det är varken krångligt eller dyrt för dig att skicka e-faktura.

Så här gör du

För att underlätta för dig som leverantör har Vårgårda kommun ett samarbete med företaget Inexchange för att skicka elektroniska fakturor. Om du har ett kundfaktureringssystem har du sannolikt redan stöd för detta, kontakta din systemleverantör. Kontakta Inexchange för en offert gällande denna tjänst.

Faktura direkt på Webben

Om du inte redan har eller vill investera i någon programvara erbjuder vi även en helt kostnadsfri tjänst där du registrerar fakturorna manuellt. Se länk "Skicka e-faktura" nedan. Där kan du skriva en faktura och skicka iväg till kommunen.

Det är viktigt att du skriver ett referensnummer enligt format, YY+5 siffror. Referensen lämnas vid beställningstillfället av den som gör inköpet.

Skicka faktura? Klicka härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster