Från tisdag den 14 augusti klockan 9.00 släpper Länsstyrelsen i Västra Götalands län på det länsövergripande grillningsförbudet på egen tomt. Detta efter samråd med länets räddningstjänster. Det totala eldningsförbudet i skog och mark, inklusive grillning och användning av stormkök, ligger kvar i hela länet. Den långa värmen och torkan innebär att det råder ett ansträngt läge för vattenförsörjningen i Vårgårda kommun. Samtidigt är det mycket torrt i skog, mark och bebyggda områden och det är nu av yttersta vikt att minimera risken för bränder. I Vårgårda kommun råder för övrigt bevattningsförbud. Ta del av information om vad det innebär.

Senast publicerad: 2018-05-07
Skiss för ombyggnad

För besökare till kommunhuset

Nu har arbetet börjat med att bygga om entrén till kommunhuset. Det innebär vissa förändringar en tid för dig som har ärende till oss eller önskar besöka kommunhuset.

Kommunens reception

Receptionen har flyttat över gatan till Kungsgatan 50. Vi har satt ut skyltar, men det är bra att känna till att det är dit ni kan vända er. De tar hand om sedvanliga ärenden och frågor, men de har inte möjlighet att hjälpa er in i kommunhuset.

Center of Innovation

COI har även de flyttat över till Kungsgatan 50. Alla ärenden till Center of Innovation hänvisas alltså till andra sidan gatan (röd prick).

Besökare till personal/handläggare i kommunhuset

Det kommer vara svårt en tid att hitta rätt väg in till kommunhuset samtidigt som det inte går att komma in utan att någon möter upp er.

Därför är det viktigt att försöka i största mån boka tid med den du önskar träffa. Det kanske kan upplevas lite besvärligt, men vi ska göra vårt yttersta för att det ska fungera så bra som möjligt.

För att komma i kontakt med oss ringer ni som vanligt växel, tfn. 0322-60 06 00.

Kartan visar de punkter/ingångar vi kommer att hänvisa till för att möta er vid besök.

Observera att ni alltid kan vända er till receptionen (röda pricken på kartan), men att de inte kan släppa in er till kommunhuset.

Karta över kommunhuset

Klicka för att se större