Från tisdag den 14 augusti klockan 9.00 släpper Länsstyrelsen i Västra Götalands län på det länsövergripande grillningsförbudet på egen tomt. Detta efter samråd med länets räddningstjänster. Det totala eldningsförbudet i skog och mark, inklusive grillning och användning av stormkök, ligger kvar i hela länet. Den långa värmen och torkan innebär att det råder ett ansträngt läge för vattenförsörjningen i Vårgårda kommun. Samtidigt är det mycket torrt i skog, mark och bebyggda områden och det är nu av yttersta vikt att minimera risken för bränder. I Vårgårda kommun råder för övrigt bevattningsförbud. Ta del av information om vad det innebär.

Senast publicerad: 2016-06-13

Logotyp och grafisk profil

Den grafiska manualen beskriver hur vi ska synas för att tydligt visa avsändaren - Vårgårda.
Manualen innehåller information om när och hur logotypen ska användas, vilka färger vi skall arbeta med, typsnitt, annonsmallar, skyltar, med mera.

Logotype

Symbolen - ett symboliskt “V” som växer i det oändliga. Ständigt växande framåtanda. Tillsammans med texten Vision&Tradition utgör det vår logotype. Prickarna symboliserar att många är delaktiga - En vi-känsla. Relationen mellan symbol och text får inte ändras.

Kommunens logotype

Logotypen består av vapen samt text och relationen mellan dessa får inte förändras. Kommunens logotype används enskilt när myndigheten Vårgårda kommun ska förtydligas som t ex vid delegationsbeslut och sammanträdesprotokoll.