Från tisdag den 14 augusti klockan 9.00 släpper Länsstyrelsen i Västra Götalands län på det länsövergripande grillningsförbudet på egen tomt. Detta efter samråd med länets räddningstjänster. Det totala eldningsförbudet i skog och mark, inklusive grillning och användning av stormkök, ligger kvar i hela länet. Den långa värmen och torkan innebär att det råder ett ansträngt läge för vattenförsörjningen i Vårgårda kommun. Samtidigt är det mycket torrt i skog, mark och bebyggda områden och det är nu av yttersta vikt att minimera risken för bränder. I Vårgårda kommun råder för övrigt bevattningsförbud. Ta del av information om vad det innebär.

Senast publicerad: 2017-11-30
I Appen kan ni följa vad som händer och är aktuellt på just ert vård- och omsorgsboende. Appen finns tillgänglig för IOS och Android.

Nu släpper vi en app för Omsorg i Vårgårda

Nu finns det en "app" för Omsorg i Vårgårda. I appen kan ni följa vad som händer och är aktuellt på just ert vård- och omsorgsboende. Appen finns tillgänglig för IOS och Android. Det gäller Vårgården och Kullingshemmet inom Äldreomsorgen, samt Ringgatans LSS-boende.

Vårgårda kommun arbetar löpande med kvalitetsarbete för att förbättra information och
kommunikation kring våra vård- och omsorgsboende. Till omsorgstagare och anhöriga
är denna app ett projekt som vi testar för att ytterligare höja kvalitén kring vår kommunikation.

Projektet vill vi genomföra tillsammans med er användare, så återkoppla till oss
med förbättringsområden och synpunkter.

Hör gärna av er till:
Enhetschef Vårgården Anna Ljungquist –