Viktigt meddelande

Från tisdag den 14 augusti klockan 9.00 släpper Länsstyrelsen i Västra Götalands län på det länsövergripande grillningsförbudet på egen tomt. Detta efter samråd med länets räddningstjänster. Det totala eldningsförbudet i skog och mark, inklusive grillning och användning av stormkök, ligger kvar i hela länet. Den långa värmen och torkan innebär att det råder ett ansträngt läge för vattenförsörjningen i Vårgårda kommun. Samtidigt är det mycket torrt i skog, mark och bebyggda områden och det är nu av yttersta vikt att minimera risken för bränder. I Vårgårda kommun råder för övrigt bevattningsförbud. Ta del av information om vad det innebär.

PDF
Senast publicerad: 2018-01-18

Om oss

Nårunga förskola är idylliskt belägen i fräscha ljusa lokaler nära skog och naturen. Vi har en fin gård som inbjuder till mycket lek. Förskolan ligger i anslutning till Nårunga skola och vi har tillgång till en fin sporthall.

Förskolan har fyra avdelningar, Stjärnan, Solen, Månen och Tellus

Stjärnan

Stjärnan är en småbarnsavdelning där de yngsta barnen går. Vår verksamhet är baserad på trygghet och lek.

I det dagliga arbetet finns utrymme för sång, sagor, mycket utelek och skogspromenader. Vi arbetar också med färg och form, rörelsebana och vattenlekar. 

Solen

På Solent går barnen som  är 3-4 år gamla. Här är varje barn viktiga och vi vill ge dem möjlighet att utvecklas efter sin förmåga.

Här får leken stort utrymme och den prioriteras ute och inne. Vi arbetar med barnens språkutveckling genom sång, rim och ramsor.

Månen

På Månen går barnen som  är 3-4 år gamla. En stor del av verksamheten är förlagd utomhus eftersom vi har en mycket inspirerande utemiljö. 

Verksamheten innehåller mycket lek som skapar lust, inspiration och intresse att lära och utvecklas. Vi satsar lite extra på rörelse, språk, musik och skapande.  

Tellus

På Tellus går de större barnen som är 5 år gamla.


Minimera
Kontakta oss
Minimera
Mina favoriter

Inga favoriter

Vårgårda kommun

Telefonnummer
Växel: 0322 - 60 06 00

Stängd lunch 12.00-13.00

Öppettider
Måndag: 08.00-18.00
Tisdag-torsdag: 08:00-16:30
Fredag: 08:00–15:00
Dag före helgdag: 08:00–15:00

Organisationsnummer
212000-1454

Fakturaadress

Vårgårda kommun

Fakturor

Box 21 
447 21 Vårgårda

Besök oss

Besöksadress
Kungsgatan 50

Postadress 
44780 Vårgårda

E-post
kommunen@vargarda.se

Licensierad under creative commons

Licensierad under Creative Commons