Viktigt meddelande

Från tisdag den 14 augusti klockan 9.00 släpper Länsstyrelsen i Västra Götalands län på det länsövergripande grillningsförbudet på egen tomt. Detta efter samråd med länets räddningstjänster. Det totala eldningsförbudet i skog och mark, inklusive grillning och användning av stormkök, ligger kvar i hela länet. Den långa värmen och torkan innebär att det råder ett ansträngt läge för vattenförsörjningen i Vårgårda kommun. Samtidigt är det mycket torrt i skog, mark och bebyggda områden och det är nu av yttersta vikt att minimera risken för bränder. I Vårgårda kommun råder för övrigt bevattningsförbud. Ta del av information om vad det innebär.

Sundlergymnasiet

PDF
Senast publicerad: 2017-11-23

Samhällsvetenskapsprogrammet

Är du intresserad av demokrati, historia, olika kulturer och språk? Vill du ge dig själv många möjligheter och öppna dörrar till din framtid? Samhällsvetenskapsprogrammet ger dig förståelse för den värld du lever och de människor som befolkar den. Efter examen har du kunskaper för högskolestudier inom ett brett samhällsvetenskapligt område och du kommer antagligen att studera vidare i Sverige eller utomlands. Under
tiden guldkantas dina studierna med resor, föreläsningar, praktik och besök. Låt hela världen bli ditt arbetsfält.

På Samhällsvetenskapsprogrammet läser du ämnen som handlar om människan, samhället och världen. Ämnen som svenska, historia, religion, samhällskunskap, engelska och moderna språk präglar programmet. Vi varvar de teoretiska studierna med studiebesök,
gästföreläsningar och resor utomlands. Du kommer få spännande insikter i omvärldsfrågor, du blir klimatsmart och får bred behörighet inför framtida studier. Bredden är styrkan.


Samhällsvetenskapsprogrammet har tre inriktningar. Du kan välja mellan Sundler-Europa-Världen, som är en internationell inriktning där du får spännande insikter om världen, Foto-Media där du får jobba som reporter med kamera i hand eller vår nya inriktning Beteendevetenskap där du får ökad förståelse för din medmänniskor. Du har stora möjligheter att forma just din utbildning.

På Samhällsvetenskapsprogrammet hittar du språken och resorna som tar dig till Stockholm, England, Spanien,
Tyskland eller Frankrike, beroende på vilket språk du läser. Du får även möjlighet att testa universitetsföreläsningar
och ett drömyrke. Pröva dina vingar!

Minimera
Kontakt
Hitta snabbt

Inga favoriter

Vårgårda kommun

Telefonnummer
Växel: 0322 - 60 06 00

Stängd lunch 12.00-13.00

Öppettider
Måndag: 08.00-18.00
Tisdag-torsdag: 08:00-16:30
Fredag: 08:00–15:00
Dag före helgdag: 08:00–15:00

Organisationsnummer
212000-1454

Fakturaadress

Vårgårda kommun

Fakturor

Box 21 
447 21 Vårgårda

Besök oss

Besöksadress
Kungsgatan 50

Postadress 
44780 Vårgårda

E-post
kommunen@vargarda.se

Licensierad under creative commons

Licensierad under Creative Commons