Senast publicerad: 2019-04-03
Diggiloo 7 juli 2019 i Vårgårda

Diggiloo 2019 - 7 juli i Vårgårda

Proppfylld med några av våra mest folkkära artister, grymma dansare och ett förstklassigt band – Sveriges soligaste sommarturné Diggiloo är tillbaka för att återigen bjuda på tre timmar underhållning. Det blir härlig musik, massor av skratt och en stor dos kärlek precis som vanligt!

Om du gillar Diggiloo kommer du älska 2019 års årgång. Jessica Andersson, eller ”mamma Diggiloo” som hon också kallas, är tillbaka och det är veteranen Magnus Carlsson också. Även vår egen programledare David Lindgren syns på scenen igen tillsammans med Mariette som hoppar på världens bästa sommarjobb för andra året i rad.

John Lundvik gör Diggiloo-debut liksom countrystjärnan Mimi Werner. De får dessutom sällskap av stjärnornas stjärna! Casper Janebrink tar med sig alla Arvingarna ut i gröngräset. På humorsidan gör Thomas Petersson comeback på Diggiloo-scenen. Det gör även den norrländska rockkungen Brolle som äntligen åker med oss ut i Sommarsverige igen.

Diggiloo 2019 kommer bli en show utöver det vanliga med extra allt. Vi ses i sommar!

Köp dina biljetter på www.DIGGILOO.COMlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

När:

Söndag 7 juli 2019

Tid:

Insläpp klockan 17.00

Showstart klockan 19.00

Var:

Tånga Hed, Vårgårda

Servering och försäljning

Diggiloo är så mycket mer än bara musik! Även i år har vi med oss vår egna Diggiloo-restaurang. Du kommer hitta rätter som passar utmärkt att ta med till picknickfilten eller varför inte avnjuta en härlig måltid på vårt restaurangområde? Där serverar vi dessutom öl, vin och alkoholfria drycker. Självklart går det bra att ta med sig en egen picknick-korg.

Vill du bara ha något litet så finns det popcorn, godis, läsk, kaffe, kakor, korv m.m. i våra kiosker som du hittar på flera platser på vårt område. I vår souvenirshop på arenan hittar du allt du behöver för en perfekt showkväll! Här kan du köpa utvalda Diggiloo-produkter såsom showprogram, cd-skivor, t-shirtar, kepsar och mycket mer. Allt för en oförglömlig kväll att minnas. Utbudet kan variera beroende på spelort.

Biljetter

På allra flesta spelplatser finns en numrerad parkett samt sittplatser i det gröna (där man tar med egen stol eller filt), avvikande orter förekommer.

Mer information samt biljettpriser hittar du på www.diggiloo.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Biljetter bokas på www.diggiloo.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster alt. tfn 0455-61 97 00 samt hos lokala återförsäljare.

Handikappanpassad plats kan endast bokas via telefon. Ledsagare går in gratis, serviceavgift på 45 kronor tillkommer.

Grupper (över 30 personer), bokas via pauline@krall.se
Biljettpris från 395kr. Två barn t o m 14 år följer med gratis på en vuxens biljett (gäller sittplats i det gröna).

Kontaktinfo:

Krall Entertainment

E-post: info@krall.se
Tfn: 0455-61 97 00

www.diggiloo.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster