PDF
Senast publicerad:

Samarbetspartners

Almi

Almi Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är en regional företagspartner med ett rikstäckande nätverk och globalt perspektiv. Kunderna finns i alla branscher och kan vara såväl enskilda individer som små och medelstora företag.

Almis vision är att skapa möjligheter för bärkraftiga idéer och företag att utvecklas.

Almis affärsidé är att genom finansiering och rådgivning erbjuda möjligheter under företagandets olika skeden, både med erbjudanden vid etablering av nya företag och för utveckling av befintliga företag. Almi är verksamt i företagandets alla skeden.

Connect Väst

Connect Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är en ideell och oberoende organisation utan egna vinstsyften. Connect sammanför entreprenörer och tillväxtföretag med företagsutvecklande resurser när det gäller kompetens och kapital.

Genom ett kraftfullt stöd från näringslivet till verksamheten, får företagen tillgång till en unik plattform med expertis inom en mängd branschområden utan kostnad, eller till låg, subventionerad kostnad.

Industriella Utvecklingcentra, IUC

Industriella Utvecklingcentra, IUC Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., arbetar med utveckling av befintlig personal och med den framtida kompetensförsörjningen. De hjälper också företag att tänka i nya banor och förverkligandet av innovativa idéer.

IUC har också hög kompetens kring LEAN och hjälper företag att trimma sina flöden och processer.

Vinnova

Vinnova Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är Sveriges innovationsmyndighet som har till uppgift att öka konkurrenskraften hos företag och forskare i Sverige.

Vinnova stödjer såväl unga som etablerade, små som medelstora företag finansiellt. Satsar även på resurser på internationella utvecklingssamarbeten. Vinnova har omkring 2 miljarder kronor att investera i nya och pågående projekt varje år och ställer oftast krav på sam-finansiering.

Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (VGR) jobbar tillsammans med andra organisationer för att ta vara på den utvecklingskraft och idéer som finns i samhället. Varje år lanserar VGR ett antal bidrag och finansiella stöd om på olika sätt kan hjälpa företag att utvecklas och växa. Ett exempel är FoU-kortet – ett forskningsprogram för små och medelstora företag.

Minimera
Kontakta oss
Minimera
Mina favoriter

Inga favoriter

Vårgårda kommun

Telefonnummer
Växel: 0322 - 60 06 00

Stängd lunch 12.00-13.00

Öppettider
Måndag: 08.00-18.00
Tisdag-torsdag: 08:00-16:30
Fredag: 08:00–15:00
Dag före helgdag: 08:00–15:00

Organisationsnummer
212000-1454

Fakturaadress

Fakturaväxel InExchange

E-fakturaadress 2120001454

GLN 7362120001453

PEPPOL 0007:2120001454

Om e-faktura

Besök oss

Besöksadress
Kungsgatan 45

Postadress 
44780 Vårgårda

E-post
kommunen@vargarda.se

Licensierad under creative commons

Licensierad under Creative Commons