Meddelande

Receptionen i kommunhuset har ändrade öppettider över sommaren. Veckorna 28-31 har vi öppet mellan kl 09.00-13.00 måndag-fredag. Övriga veckor är det öppet som vanligt! Med önskan om en trevlig sommar!

PDF
Senast publicerad:

Arkiv för webbsidan nyheter

Flödet av nyheter är viktigt för hemsidan. Det går däremot inte att alla nyheter med tiden lagrar sig på startsidan för olika verksamheter. Därför samlar vi ihop alla nyheter på denna sida, vårt digitala arkiv för nyheter på hemsidan.

Klicka på den månad under det år du vill söka efter. Alternativt använd den förenklade sökfunktionen.

 • Sophämtning midsommarveckan


  Under midsommarveckan förändras sophämtningen.Ni som har sophämtning vecka 25
  Ställ ut ert kärl en dag tidigare och låt det stå tills det blivit tömt.
  Ni som vanligtvis har tömning på måndag kommer alltså att få tömning söndag. Tänk på att klippa buskar och träd så att hämtningsfordin går fritt på framfartsvägen och vändplatser.För frågor som rör din sophämting, vänligen kontakta Ragnsells Kommunpartner 010-723 23 23.
  Läs mer
 • Affisch med texten "Sommarhälsning från drogförebyggarna"

  Sommarhälsning från drogförebyggarna


  Här är ett kort klipp med en sommarhälsning från Håkan och Christine, som arbetar med drogförebyggande. De vill skicka några bra tips till er föräldrar inför sommaren.
  Läs mer
 • Trygg station - enkät qr kod

  Avstängning Stockholmsvägen, vid Berno möbler 13/6 - 1/7


  Det kommer att stängas av väg 1910 på Stockholmsvägen i höjd med Bernmo möbler. Detta mellan den 13/6 kl 07:00 -1/7 kl 16:00, arbetet beräknas att ta en vecka om allt går enligt plan.
  Läs mer
 • Jättebalsamin ritad, lila blomma

  Jättebalsamin stor och imponerande, men den tar all plats


  Dags för nummer två i vår sommarkampanj om så kallade invasiva växter. Det är ett samarbete med Naturvårdsverket. Invasiva växter skapar problem – det vill säga de är mycket spridningsbenägna och breder ut sig på andra växters bekostnad. Dessa arter kan bidra till en enformigare miljö som kanske domineras av någon eller några få arter
  Läs mer
 • Sommarlovet på biblioteket


  Äntligen sommarlov! Kolla in vad som händer på biblioteket för barnen. Missa inte Pia Hagmars workshop! Allt är gratis såklart.
  Läs mer
 • Utställningen Hållbar Sömnad - Biblioteket 13 juni- 22 augusti


  Hur skapar vi verksamheter som tar hänsyn till människa, miljö och ekonomi? Hur ökar vi förutsättningarna för människor som står långt ifrån arbetsmarknaden att komma närmare den? Hållbar Sömnad är ett exempel på hur kommunen arbetar med hållbarhet i tre dimensioner, socialt, ekonomiskt och miljömässigt.
  Läs mer
 • Upptäckartorg logotyp

  Upptäckartorget på Murartorget


  Förra årets succé är tillbaka! Lekplats med hoppborg, deckarvandring och andra äventyr väntar på Murartorget i Vårgårda.
  Läs mer
 • Lyckad familjefest på Västerbo!


  Den 30 maj höll Västerbo förskola en familjefest. Här fick vårdnadshavarna en inblick i barnens lärande och fick se några exempel på hur personalen arbetar utefter målen.
  Läs mer
 • Bok i gräs

  Sommarlovsboken 10 juni - 15 aug


  Barn som gått ut 1-6:an är välkomna till biblioteket för att välja en gratis bok.
  Läs mer
 • Vi söker medarbetare till vård och omsorg


  Vi behöver dig - kom jobba hos oss! Har du erfarenhet inom vård och omsorgsarbete eller LSS - då behöver vi din hjälp! Just nu finns det behov av flera yrkesgrupper inom vård och omsorg samt LSS.
  Läs mer
 • Gratis bad på Tånga för barn och ungdomar hela sommaren!


  Badsäsongen 2022 bjuder vi alla barn och ungdomar (upp till 19 år) som är bosatta i Vårgårda kommun på badavgiften till Tångabadet.
  Läs mer
 • Dockteater på Algutstorp förskola


  Under vårterminen har eleverna i BF2 arbetat med ett projekt i kursen Skapande verksamhet. De har arbetat med en dockteater.
  Läs mer
 • Trygg station - enkät qr kod

  Enkät om trygghet i kollektivtrafiken


  Vill du vara med och bidra till tryggare och säkrare resor i Sverige? Då kan du delta i en enkät som är en del av ett forskningsprojekt som syftar till att skapa förutsättningar för ökad säkerhet och trygghet i kollektivtrafiken.
  Läs mer
 • Sändning Kommunfullmäktiges sammanträde 8 juni 2022


  Ta del av sändning från Vårgårda kommun Kommunfullmäktiges sammanträde direkt via Youtube. Ta del av utsändningen nedan eller genom länken nedan. Datum för sändningen är 8 juni kl. 18.00.
  Läs mer
 • Blomsterlupin ritad, lila blomma

  Fina Lupinen blommar, men den orsakar problem


  Nu börjar vi en sommarkampanj om så kallade invasiva arter. Det är ett samarbete med Naturvårdsverket. Invasiva växter skapar problem – det vill säga de är mycket spridningsbenägna och breder ut sig på andras bekostnad. Dessa arter kan bidra till en enformigare miljö som kanske domineras av någon eller några få arter. Inhemska arter får då leva ett mer undanskymt liv eller kan riskera att helt försvinna. Först ut som vi informerar om är Lupinen eller blomsterlupinen.
  Läs mer
 • Barn och äldre leker med en stor färggrann duk

  Förskolan och äldreboende förenas i glädje


  Förskolebarn från Lena skola besöker regelbundet Kullingshemmets äldreboende i kommunen. I mötet förenas de i sång, lek och glädje. Det är ett initativ av förskoleläraren Madelene Sernestrand som hade en idé om att berika varandra i mötet mellan unga och gamla.
  Läs mer
 • Följ våra verksamheter på Instagram


  Vårgårda kommun har öppnat ett konto på Instagram. Vi har döpt kontot till jobbaivargardakommun. Det är för att kunna visa på allt fantastiskt arbete som sker i vår kommun.
  Läs mer
 • Glass till vinnare på Fridhem och aktiviteter på Hol skola.


  Malin Lindberg bjuder vinnare i Tänknik-tävling på glass och Hol skola får kändisbesök.
  Läs mer
 • Vackra flaggor till nationaldagen och läsvecka på förskola Bullerbyn


  Bullerbyn på Algutstorp förskola håller just nu på att måla svenska flaggan till Nationaldagen den 6 juni. Alla barnen får tillfälle att måla, och idag är vi ute och gör det när vädret är fint, vi har även sjungit nationalsången, berättar Annelie Berg.
  Läs mer
Minimera
Kontakta oss
Minimera
Mina favoriter

Inga favoriter

Vårgårda kommun

Telefonnummer
Växel: 0322 - 60 06 00

Stängd lunch 12.00-13.00

Öppettider
Måndag: 08.00-18.00
Tisdag-torsdag: 08:00-16:30
Fredag: 08:00–15:00
Dag före helgdag: 08:00–15:00

Organisationsnummer
212000-1454

Fakturaadress

Fakturaväxel InExchange

E-fakturaadress 2120001454

GLN 7362120001453

PEPPOL 0007:2120001454

Om e-faktura

Besök oss

Besöksadress
Kungsgatan 45

Postadress 
44780 Vårgårda

E-post
kommunen@vargarda.se

Licensierad under creative commons

Licensierad under Creative Commons