Från och med 2 juni är det bevattningsförbud i Vårgårda kommun. Det är mycket högre vattenförbrukning än normalt och trots vädjan om återhållsamhet är förbrukningen väldigt hög. Bevattningsförbudet innebär att det kommunala dricksvattnet endast ska användas för hushållens mest nödvändiga behov. Förbudet omfattar att vattna gräsmattor, tvätta fordon samt att fylla pooler. Förbudet gäller preliminärt två veckor, sedan görs en ny bedömning av situationen.

Senast publicerad: 2016-12-06

Skicka faktura till Vårgårda kommun

Kommunens önskemål är att alla inkommande fakturor till Vårgårda kommun ska vara elektroniska. Detta både för att spara pengar, miljö och för att få mer effektiva rutiner.

Vid upphandling ställer kommunen krav på elektronisk faktura.

Förutom att spara på porto och brevpapper gör du även en insats för miljön. Det är varken krångligt eller dyrt för dig att skicka e-faktura.

Så här gör du

För att underlätta för dig som leverantör har Vårgårda kommun ett samarbete med företaget Inexchange för att skicka elektroniska fakturor. Om du har ett kundfaktureringssystem har du sannolikt redan stöd för detta, kontakta din systemleverantör. Kontakta Inexchange för en offert gällande denna tjänst.

Faktura direkt på Webben

Om du inte redan har eller vill investera i någon programvara erbjuder vi även en helt kostnadsfri tjänst där du registrerar fakturorna manuellt. Se länk "Skicka e-faktura" nedan. Där kan du skriva en faktura och skicka iväg till kommunen.

Det är viktigt att du skriver ett referensnummer enligt format, YY+5 siffror. Referensen lämnas vid beställningstillfället av den som gör inköpet.

Skicka faktura? Klicka härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster