Covid-19

Vårgårda kommun följer händelseutvecklingen av coronaviruset, covid-19 och arbetar aktivt med beredskap för att kunna förhindra och hantera eventuell smittspridning. Vi utgår från ansvariga myndigheters rekommendationer med målet att kommunens verksamheter ska vara förberedda och påverkas så lite som möjligt.

Senast publicerad:

Trädgårdsintresse och musikintresse, går det ihop?

Torsdagen 15 april publiceras en konsert med gruppen Sonika. De kommer bjuda på en härlig mix av kända visor från Vreeswijk, Taube och Högberg. Allt framfört i deras alldeles egna version. Sångerskan i bandet fick 2017 mota Olrogstipendiet. Denna konsert finns tillgänglig på vår digitala scen en månad. Så fram till 15 maj har ni chans att höra konserten hur många gånger ni vill.

Kolla in följande länk för mer tips

Under vecka 15 sker två evenemang under Vårgårda kommuns digitala scen. Scenen har under våren fyllts med föreläsningar, barnteatrar och konserter. Denna vecka är inget undantag. Tisdagen 13 april sker en digital föreläsningen med trädgårdsinpiratören Philip Weiss. Philip är författare och trädgårdsnörd som vill inspirera till att odla mer mat på ett enkelt sätt. För att medverka på föreläsningen behövs anmälan senast måndag. Anmälningsformulär finns under den digitala scenen.Torsdagen 15 april publiceras en konsert med gruppen Sonika. De kommer bjuda på en härlig mix av kända visor från Vreswijk, Taube och Högberg. Allt framfört i deras alldeles egna version. Sångerskan i bandet fick 2017 mota Olrogstipendiet. Denna konsert finns tillgänglig på vår digitala scen en månad. Så fram till 15 maj har ni chans att höra konserten hur många gånger ni vill.Kolla in följande länk för mer tips