Sundlergymnasiet

PDF
Dela
Lättläst
Senast publicerad: 2018-05-23


Om oss

Vi är en modern skola där ledorden är nytänkande och flexibilitet. Lärande är inte begränsat till undervisning inom skolans väggar, vi väver in det som sker i verkligheten. Hos oss får du möjlighet att resa, praktisera och utveckla dina intressen. Vi erbjuder dig ett äventyr där spelplanen är resten av världen!

Guldkantat gymnasium

Sundlergymnasiet är en skola där ledorden är nytänkande och flexibilitet. Lärande är inte begränsattill undervisning inom skolans väggar, vi väver in det som sker i verkligheten. Hos oss får du möjlighetatt resa, praktisera och utveckla dina intressen. Din bana börjar här!

När du väljer Sundlergymnasiet väljer du också studier med guldkant. Här blir dina studier roliga och utmanande i syfte att ge dig de rätta förutsättningarna för att lyckas med högskola/universitet eller med ditt framtida yrke. Vi har nämligen det där lilla extra som gör dina studier guldkantade.

Det kan handla om resor till Tyskland, Spanien och England, praktik utomlands, nära samarbete med företag, studiebesök i närområdet eller i andra länder. Oavsett vilket program du går kan du välja vår mycket populära fotoutbildning. Vi motiverar dig i dina studier och ser till att du vidgar dina vyer. Åren på Sundlergymnasiet ska vara roliga och lärorika.

Det är underbart att arbeta med unga människor och en förmån att få ge dem de kunskaper som de behöver för att klara fortsatta mål i livet. Eleverna trivs hos oss och vi med dem.

Det är elevens personliga kunskapsutveckling, drömmar och visioner som står i fokus. Hos oss blir eleven sedd, känner sig trygg och får hjälp snabbt. Det är en stor styrka. Det har visat sig att våra Sundlerstudenter – det är vi stolta över.

Återställ
Kontakt
Hitta snabbt

Inga favoriter

Vårgårda kommun

Telefonnummer
Växel: 0322 - 60 06 00

Stängd lunch 12.00-13.00

Öppettider
Måndag: 08.00-18.00
Tisdag-torsdag: 08:00-16:30
Fredag: 08:00–15:00
Dag före helgdag: 08:00–15:00

Organisationsnummer
212000-1454

Fakturaadress

Vårgårda kommun

Fakturor

Box 21 
447 21 Vårgårda

Besök oss

Besöksadress
Kungsgatan 45

Postadress 
44780 Vårgårda

E-post
kommunen@vargarda.se

Licensierad under creative commons

Licensierad under Creative Commons