Sundlergymnasiet

PDF
Senast publicerad: 2018-11-06

Ekonomiprogrammet

Är du nyfiken på ekonomi, företagande, entreprenörskap och marknadsföring? Vill ha en bra grund för framtida studier och ha möjligheten att söka jobb direkt efter gymnasiet? Kolla in Sundlers ekonomiprogram!

Tänk att läsa ekonomi i en kommun som är bäst i väst när det gäller företagsklimat. På Sundlergymnasiets ekonomiprogram drar du nytta av ortens goda företagsklimat i dina studier.

Ekonomiprogrammet ger dig stor valfrihet inför vidare studier, men också möjlighet till jobb eftergymnasiet. Programmet är ett högskoleförberedande program där du bland annat studerar företagsekonomi, entreprenörskap och juridik.

Vi erbjuder inriktning ekonomi med internationell profil. Här får du lära dig hur handel med andra länder fungerar och hur handel påverkar välfärd och miljö. Oavsett vad du tänker göra i framtiden kommer du att ha
stor nytta av kunskaper inom ekonomi. Du kan efter avslutade studier söka många högskoleutbildningar
med inriktning mot såväl ekonomi och juridik som samhällsvetenskap, turism och media. Fördelarna med programmet är många. Du läser exempelvis matematik i tre steg, men i ett relativt
lugnt tempo. Du kan dessutom utveckla dina språkkunskaper för att få extra meritpoäng.

Ungdomar analyserar på datorskärm

Studera med guldkant

Dina studier knyts till verkligheten under alla tre åren. Du gör studiebesök och får uppdrag/projekt som gör dina studier roliga och intressanta. Dessutom reser vi till Göteborg, Stockholm och London. Genom dessa omvärldskontakter får du möjlighet att testa dina kunskaper, skaffa dig nya erfareneheter och pröva dina vingar.

Minimera
Kontakt
Hitta snabbt

Inga favoriter

Vårgårda kommun

Telefonnummer
Växel: 0322 - 60 06 00

Stängd lunch 12.00-13.00

Öppettider
Måndag: 08.00-18.00
Tisdag-torsdag: 08:00-16:30
Fredag: 08:00–15:00
Dag före helgdag: 08:00–15:00

Organisationsnummer
212000-1454

Fakturaadress

Vårgårda kommun

Fakturor

Box 21 
447 21 Vårgårda

Besök oss

Besöksadress
Kungsgatan 45

Postadress 
44780 Vårgårda

E-post
kommunen@vargarda.se

Licensierad under creative commons

Licensierad under Creative Commons