Gå till innehåll

Ny utbildningschef för förskola och grundskola

Ulla-Stina Millton

© Ulla-Stina Millton, Utbildningschef

Vårgårda välkomnar Ulla-Stina Millton som ny Utbildningschef för förskola-grundskola.

Ulla-Stina har en lång och gedigen erfarenhet och kunskap med sig till uppdraget. Hon har arbetat i fyrtio år inom skolans verksamhet i olika roller; som lärare, rektor, verksamhetschef och förvaltningschef i några olika kommuner. Sedan 2017 har Ulla-Stina arbetat som verksamhetschef för förskola och grundskola i Ale kommun. Hon är bosatt i Källby i Götene kommun.

Tjänsten i Vårgårda lockade Ulla-Stina för att få möjligheten att vara med att utveckla den goda kommunen utifrån att engagera, inspirera och inkludera.

Det ska bli roligt och spännande att få möjligheten att arbeta i Vårgårda kommun.

Mitt fokus har alltid varit vikten av att veta för vem man är till. Vikten av att, våra barn och elever i alla åldrar, får uppleva lärandets och växandets glädje med alla sina sinnen. Men det gör sig inte självt. För mig är alla som arbetar i organisationen kärnan. Den goda kommunen skapas tillsammans. Tillsammans och framåt är viktiga ledord för mig.

Vi ses i augusti!

Jag är mycket glad att vi varit helt överens i rekryteringsprocessen om att anställa Ulla-Stina som ny utbildningschef. Hon har den profil vi eftersökte i rekryteringen, med både hjärta för barn och elever och gedigen erfarenhet med sig in i uppdraget. Jag ser fram emot att välkomna Ulla-Stina till Vårgårda!, säger Ann-Charlotte Lilja, kommundirektör.

Ulla-Stina tillträder anställningen i Vårgårda den 12 augusti.

Kontakt

Vårgårda kommun

Kungsgatan 45, 447 80 Vårgårda

Öppettider

Måndag-torsdag: 8.00-16.30

Fredag: 8.00-15.00

Dag före helgdag stänger växel 12.00

Sidinformation

Publicerad: 2024-05-21
Senast uppdaterad: 2024-05-21
Sidansvarig: Pontus Lilja