Gå till innehåll

Äventyrsförskolan Tånga Hed

Visar fasad på ävertyrförskolan Tånga Hed

Kesbergs Äventyrsförskola ligger nu i tidigare lokaler för Tånga Hed förskola fram tills nybyggnationen av förskola är klar som ska ersätta Kesberg.
Förskolan ligger nära skog och natur strax intill Tångahallen. Förskolan inryms i röda moduler, väl anpassade till förskola med en inbjudande gård som lockar till lek och aktivitet.

Välkommen till en certifierad äventyrsförskola! Vi arbetar med äventyrspedagogik kopplat till läroplanen för förskolan Lpfö18. Äventyrspedagogiken är ett spännande pedagogiskt arbetsätt där barnen i grupp och genom upplevelser använder hela kroppen och på ett roligt sätt lär sig samarbeta och lösa problem.

På vår förskolan finns tre avdelningar där material och aktiviteter anpassas efter barnens behov och utvecklingsnivå. Vi har ett dagligt sammarbete mellan avdelningarna och vi vill att barnen ska få god självkänsla, tro på sin förmåga och vara trygga hos oss.

Vill ni komma och se hur vi har det är ni varmt välkomna att besöka oss! Ring gärna och boka en tid! Telefon: 0322-600 820.

Vår förskola är certifierad Grön Flagg, vi tar ansvar och arbetar med hållbar utveckling.

Vår vision är:
Med äventyrspedagogiken och hållbar utveckling som grund vill vi genom lek och lärande skapa förutsättningar för att barnen skall känna sig trygga, ha roligt och lära för livet.

Läs om pågående byggnation av Kesbergetsförskola.

Kontakt

Vårgårda kommun

Kungsgatan 45, 447 80 Vårgårda

Öppettider

Måndag-torsdag: 8.00-16.30

Fredag: 8.00-15.00

Dag före helgdag stänger växel 12.00