Gå till innehåll

Bubblan - en mötesplats för unga

Ungdomsverksamheten Bubblan är en öppen verksamhet och en mötesplats för dig som går i årskurs 7 upp till år 3 på gymnasiet. Vi finns på Föreningsgatan 3, i samma byggnad som Biblioteket och Sundlergymnasiet. Välkommen till oss!

Till dig som är ung i Vårgårda

På Bubblan kan du träffa kompisar – både nya och gamla, spela pingis, spela biljard, spela kort, spela tv-spel, göra läxor, pyssla, fika eller bara vara.

Vår önskan är att Bubblans verksamhet skapas tillsammans med er ungdomar. Har du tips eller idéer på aktiviteter, utflykter med mera, så prata med någon av ledarna. Vi har ett café där du kan köpa enklare fika, exempelvis varma mackor eller en Pan pizza. Vissa helgkvällar bjuder vi på lättare mat. I caféet kan du endast betala med swish eller kort, vi tar inte emot kontanter. All verksamhet är gratis om inte annat anges!

Bubblans ordinarie öppettider

  • Måndag till torsdag klockan 16–20
  • Fredag klockan 17–23
  • Varannan lördag klockan 17–23 (udda veckor)

Ändringar kan förekomma och då sätter vi oftast upp en lapp på dörren! Ta för vana att kolla där!

Till dig som är förälder

För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg med att låta din tonåring vara på Bubblan. Du är alltid välkommen att titta in till oss, ta en kopp kaffe och prata med oss som arbetar här. Har du till exempel en möjlighet att hämta din tonåring på kvällen, är det ett bra tillfälle att prata med oss.

Det är även väldigt bra för oss att ha kontaktuppgift till er föräldrar så att vi kan nå er om det skulle behövas. Givetvis har vi ordningsregler som måste följas och skulle någon bryta mot dessa, är det bra om vi kan prata även med er så att ni vet vad som händer och sker. Tonåren är en turbulent tid för många unga och då kan det vara skönt för dig att veta var din tonåring håller till och vad hen gör. Vi är alltid öppna för dialog om ni har frågor och funderingar kring verksamheten!

Glöm inte att du är den viktigaste personen i din tonårings liv!

Ordningsregler

  • All form av rökning är förbjuden i och utanför Bubblans lokaler
  • Droger och alkohol är förbjudet både i Bubblans lokaler och i samband med aktiviteter som Bubblan anordnar. Om det ändå sker kontaktas vårdnadshavare och /eller polis/socialtjänst
  • På Bubblan har vi ett vårdat språk och visar respekt för varandra och för fritidsledare
  • Inga former av mobbning eller våld får förekomma
  • Stölder och skadegörelse polisanmäls
  • Vi har ett gemensamt ansvar för att göra Bubblan till en plast där alla känner sig välkomna

All verksamhet hos oss är självklart fri från alkohol och droger och vi arbetar aktivt mot mobbning och för allas lika värde!

Varmt välkommen till oss!

Kontakt

Charlott Klug

Ansvarig för Förebyggande ungdomsenheten

Föreningsgatan 3, 44731 VÅRGÅRDA

Öppettider

Måndag-torsdag: 16:00-20:00

Fredagar och lördagar udda veckor: 17.00-23:00

Sidinformation

Publicerad: 2023-10-12
Senast uppdaterad: 2023-10-12
Sidansvarig: Charlott Klug