Gå till innehåll

Mark och lokaler

I Vårgårda samverkar kommunen med fastighetsägare och Center of Innovation (COI) i syfte att erbjuda bästa möjliga förutsättningar att hitta rätt plats för din verksamhet. Här tar vi hand om förfrågningar om mark och lokaler. Vi strävar efter att alltid ha byggklar mark för olika ändamål.

Vi hjälper dig

Vi hjälper företag som vill flytta hit, befintliga företag som vill omlokalisera sig och nystartade företag. Vi ser samarbetet mellan Vårgårda kommun och COI som en styrka eftersom vi arbetar utifrån olika perspektiv med att förenkla och utveckla information och de processer som möter företag.

Etableringsmark

Vårgårda kommun har byggfärdig etableringsmark att erbjuda med skyltläge vid E20 och gångavstånd till tåg och bussstation. Kontakta vår Samhällsbyggnadschef eller Näringslivssamordnare för mer information eller fyll i vårt kontaktformulär.

Befintliga lokaler

Vi hjälper dig med att komma i kontakt med aktuella fastighetsägare eller andra samarbetspartners. Kontakta vår Samhällsbyggnadschef eller Näringslivssamordare för mer information eller fyll i vårt kontaktformulär.

Boka in ett möte

En förfrågan angående etableringsmark eller lokal i Vårgårda resulterar i ett möte med alla berörda tjänstemän. På mötet sätter vi en plan över vad som behöver göras och vi sammanställer kontaktuppgifter till eventuella leverantörer, byggherrar samt referenser till företag som flyttat hit.

Vi hjälper till med kontakter till de fastighetsägare med lämpliga lokaler eller markägare. Vi tar fram uppgifter om anslutningar till kraft, vatten och avlopp, fiber med mera.

Kontakt

Center of Innovation

Ansvarig för Näringslivssamordning

Kungsgatan 45, 447 80 Vårgårda

Öppettider

Måndag-torsdag: 8.00-16.30

Fredag: 8.00-15.00

Dag före helgdag stänger växel 12.00

Sidinformation

Publicerad: 2023-09-29
Senast uppdaterad: 2023-09-29
Sidansvarig: Pontus Lilja