Gå till innehåll

Vårgårda söker lärare

Vi söker dig som är legitimerad lärare och har lärarexamen. Har du en bred ämnesbehörighet ser vi det som meriterande. Vi söker också dig som inväntar din lärarlegitimation. I Vårgårda kommun finns flera förskolor och skolor att söka till. Eftersom Vårgårda ständigt växer behöver vi många fler lärare.

Du är bra på att entusiasmera och skapa engagemang både hos dina kollegor och hos eleverna. Du ser din egen roll i arbetsmiljöarbetet, och tar ansvar för att det ska bli så bra som möjligt för alla. I Vårgårda kommuns skolor är det viktigt att vi tillsammans utifrån våra olika verksamheter bidrar till elevernas lärande, trygghet och mående.

Är du intresserad av skolutveckling och vill vara med och utveckla undervisningen för eleverna i Vårgårda kommun? Vill du dela med dig av ditt engagemang, och vill göra skillnad för våra elever? Vill du att det vi gör ska vara viktigt på riktigt? Då är det här ett jobb för dig.
Vi söker dig som har ett stort engagemang för ditt uppdrag. I Vårgårda kommuns skolor kommer du bli utmanad i dina pedagogiska färdigheter och ha möjlighet till yrkesmässig utveckling.

Lediga jobb och intresseanmälan

Hitta lediga jobb som finns på webbplatsen lediga jobb. Där hittar du alla lediga tjänster oavsett om du söker jobb som förskollärare, lärare på grund- eller gymnasieskola, rektorstjänst, skolbibliotekarie eller annat jobb som rör det pedagogiska uppdraget.

Kontakt

Vårgårda kommun

Kungsgatan 45, 447 80 Vårgårda

Öppettider

Måndag-torsdag: 8.00-16.30

Fredag: 8.00-15.00

Dag före helgdag stänger växel 12.00

Sidinformation

Publicerad: 2024-03-26
Senast uppdaterad: 2024-03-26
Sidansvarig: Sara Röjd